uhvaćen u rodnom selu

VIDEO / UHIĆEN "MALČANSKI BRIJAČ", zloglasni srpski pedofil i otmičar djevojčice Monike

| Autor: Hina
(Foto: Facebook/MUP RS)

(Foto: Facebook/MUP RS)


Ninoslav Jovanović, zvani 'Malčanski brijač' osumnjičen za otmicu djevojčice Monike Karimanović (12), uhićen je u nedjelju nakon 17 dana potrage, objavili su srbijanski mediji. 

Jovanović je uhićen na groblju u njegovu rodnom selu Malči nakon što ga je jedan od mještana primjetio da bježi i to javio policiji.

Uhićenje bjegunca, ranije osuđivanog za otmicu i silovanje, potvrdili su tužitelji u Nišu.

Djevojčica Monika Karimanović oteta je 20. prosinca oko 7,30 sati na putu u školu, a nakon deset dana opsežne potrage nađena u napuštenoj kući na području sela Pasjača.

Jovanović je uspio pobjeći i za njim je tragalo nekoliko stotina policajaca i lokalnih mještana, uz pomoć helikoptera i termovizijskih kamera.  

To je u posljednje 23 godine treće uhićenje Jovanovića, koji je prvi put uhićen 1996. kada je silovao jednu ženu i četrnaestogodišnju djevojčicu.

Poslije višednevne potrage po šumama i vikendicama, Jovanović je priveden i osuđen na deset godina zatvora.

Nakon izlaska iz zatvora silovao je dvanaestogodišnju devojčicu koju je dva dana držao zatočenu. Dok je bio u bjegu pokušao je silovati još jednu dvanestogodišnju djevojčicu.

Za silovanje i pokušaj silovanja Jovanović je osuđen na 15 godina zatvora, ali je mu je Vrhovni sud kaznu smanjio na 12 godina pa je u zatvoru bio od 2006. do 2018.

Jovanović je nadimak 'Malčanski brijač' dobio jer je, navodno, šišao svoje žrtve. U jedinom razgovoru za medije ustvrdio je da su mu taj nadimak dali novinari.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini