PRVA ŽNL

Županijski prvoligaš počeo pripreme: FUNTANJANI ODLAZE NA BLED

DONOSI ISKUSTVO - Toni Belušić (lijevo) (D. MEMEDOVIĆ)

DONOSI ISKUSTVO - Toni Belušić (lijevo) (D. MEMEDOVIĆ)


Trener Dean Mostahinić u odnosu na prvi dio prvenstva ne može računati na Jetmira Maksutija, koji je poslom krenuo u Italiju, dok su nova lica Toni Belušić (Jadran), Toni Barbić (Višnjan), Marin Bolf (Polet-Skrad) i Bećir Softić (Stjepan Polje, BiH)

S početkom priprema krenuli su i nogometaši iz Funtane. Jesenski su dio, opterećeni minusom od šest bodova, završili na devetom mjestu, a da su imali isti tretman kao i ostale momčadi sada bi bili na sedmom mjestu. No, nimalo nisu opterećeni tom činjenicom jer su u prvenstvo ionako ušli da konsolidiraju momčad.

Otišao Maksuti

Trener Dean Mostahinić u odnosu na prvi dio prvenstva neće računati na Jetmira Maksutija, koji je poslom krenuo u Italiju, dok su se svi ostali odazvali prvoj prozivci. Toni Belušić (Jadran), Toni Barbić (Višnjan), Marin Bolf (Polet-Skrad) i Bećir Softić (Stjepan Polje, BiH) nova su lica u svlačionici, no oni su ove jeseni, računajući sve zajedno, skupili točno 90 minuta igre, a cijelu prošlu godinu tek desetak utakmica pa treba uzeti s rezervom kolika je njihova moć. Iz te skupine treba izdvojiti Belušića koji ima iskustvo pa će vjerojatno biti od pomoći na desnoj strani terena.

Pred nogometašima Funtane je odlazak na u Sloveniju, na Bled te svakodnevni treninzi, nekoliko pripremnih susreta i u konačnici Kup NSŽI-ja u Vižinadi.

Užurbani radovi

Usporedno s pripremama užurbano se radi i na završnoj fazi kompletnog uređenja klupskih prostorija, koje bi u funkciji trebale biti od drugog proljetnog kola Prve lige "županijaca" kada u Funtanu dolazi Medulin 1921. (B. VIDULIN)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater