hns

Istra 1961 dobila HNL i UEFA licencu za sljedeću sezonu

| Autor: Hina
Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)

Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)


Hrvatski nogometni savez završio je 21. Središnji postupak licenciranja klubova za natjecateljsku 2024./25. godinu za UEFA-ina klupska natjecanja i natjecanje u SuperSport HNL-u, Prvoj NL i Drugoj NL, objavio je HNS na svojim stranicama.

Prvi put provedeno je licenciranje klubova za Drugu NL budući da od natjecateljske 2024./25. za sudjelovanje u Drugoj NL klubovi također moraju imati licencu.

U Središnjem postupku licenciranja klubova za natjecateljsku 2024./25. godinu primjenjuje se Pravilnik o licenciranju i financijskoj održivosti klubova. Za sve klubove odluku o licencama donijela je Komisija za licence osim u slučaju Šibenika, koji ju je dobio od Žalbenog tijela za licenciranje.

Licence za natjecanje u SuperSport HNL-u dobili su Dinamo (Stadion Maksimir), Gorica (Gradski stadion Velika Gorica), Hajduk (Gradski stadion Poljud), Istra 1961 (Gradski stadion Aldo Drosina), Lokomotiva (Nogometni stadion Zagreb), Osijek (Opus arena), Rijeka (Stadion HNK Rijeka), Slaven Koprivnica (Gradski stadion Ivan Kušek Apaš), Šibenik (Stadion Šubićevac), Varaždin (Stadion Varteks) i Zrinski Osječko 1664 (Stadion Gradski vrt).

UEFA licence za 2024./25. izdane su za Dinamo (Stadion Maksimir), Gorica (Gradski stadion Velika Gorica), Hajduk (Gradski stadion Poljud), Istra 1961 (Gradski stadion Aldo Drosina), Lokomotiva (Nogometni stadion Zagreb), Osijek (Opus arena), Rijeka (Stadion HNK Rijeka), Slaven Koprivnica (Gradski stadion Ivan Kušek Apaš) i Varaždin (Stadion Varteks).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom