Aleksandar Petrović opet izbornik Brazila

Imaju potpuno povjerenje 

| Autor: Hina
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.

Petrović se vraća na poziciju izbornika Brazila gdje je ranije radio od 2017. do 2021. godine. Na tu dužnost dolazi kako bi odveo momčad na ovogodišnje Olimpijske igre koje će se održati u Parizu.

„Stvarno sam sretan i ponosan zbog povratka na izborničku poziciju Brazila. Vrijeme je da se potpuno fokusiramo na kvalifikacijski turnir te da pronađemo svoje mjesto na Igrama u Parizu“, rekao je povodom povratka u Brazil Aleksandar Petrović.

Od 2. do 7. srpnja Brazil će igrati kvalifikacijski turnir te je smješten u skupini s Crnom Gorom i Kamerunom. U drugoj skupini se nalaze Latvija, Gruzija i Filipini, a samo će jedna od tih šest momčadi putovati prema Brazilu.

„Aleksandar Petrović ima naše potpuno povjerenje. Znamo da će nas kvalitetno voditi u sudarima koji nam slijede protiv europskih suparnika“, izjavio je predsjednik tamošnjeg košarkaškog saveza Guy Peixoto Jr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum