VELIKO SRCE

Valamar kupio pulskoj ginekologiji OPREMU VRIJEDNU 100.000 KUNA


Valamar je Službi za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Pula osigurao opremu u vrijednosti od više od 100.000 kuna za unaprjeđenje rada odjela i kvalitete liječenja. Osiguranje nove opreme Općoj bolnici Pula jedna je od inicijativa u okviru Valamarovog krovnog programa Veliko srce Valamara kroz koji Valamar podupire brojne vrijedne projekte za pomoć lokalnoj zajednici kojima je cilj unaprjeđenje i poboljšanje kvalitete života svih sugrađana.

- Uprava Bolnice se iskreno zahvaljuje Valamar Rivieri d.d. na donaciji stolice za magnetsku stimulaciju pelvičnog dna. Medicinska usluga koja će se pružati predstavlja nadstandard zdravstvenih usluga u našoj bolnici, a što je najvažnije najveću korist imat će pacijentice i pacijenti sa problemom urinarne inkontinencije , istaknula je doc. dr.sc. Irena Hrstić, ravnateljica pulske bolnice .

U Službi za ginekologiju i opstetriciju OB Pula godišnje se ambulantno pregleda oko 40.000 pacijentica, hospitalizira se njih oko 3.100 te se obavi više od 1.300 poroda.

- Magnetska stimulacija pelvičnog dna je danas moderan konzervativni pristup liječenju za pacijentice sa urinarnom inkontinencijom. Terapija je jednostavna, bezbolna, neinvazivna i već kroz nekoliko ciklusa primjene dolazi do ojačanja muskulature dna zdjelice i poboljšanja simptoma inkontinencije kod žena. Pacijentice se tretiraju kroz dnevnu bolnicu, ambulantno, a nakon terapije mogu normalno nastaviti dnevne aktivnosti. Veliki je to napredak u sveobuhvatnom pristupu problemu urinarne inkontinencije koji postaje sve veći problem, budući da su žene danas više radno i poslovno aktivne u svojoj trećoj životnoj dobi", ističe doc.dr.sc. Dragan Belci, dr.med., pročelnik Službe za ginekologiju OB Pula.

- Kroz svoje programe društveno odgovornog poslovanja Valamar je aktivan partner destinacijama u kojima posluje. Vjerujemo da će ovaj aparat olakšati svakodnevni rad odjela pulske ginekologije te uvelike poboljšati kvalitetu liječenja i oporavka pacijentica, istaknuo je Andrea Štifanić, direktor sektora upravljanja imovinom i općih poslova u Valamar Rivieri.(GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini