ŠOPINGIRATI SE MORA

PROŠIRENI PULA CITY MALL: Kupci i vlasnici otkrivaju nam po čemu je drugačiji od ostalih trgovačkih centara. Saznajemo da uskoro dolaze još tri brenda, a u planu je i DALJNJE ŠIRENJE

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ

U novootvoreni prošireni dio Pula City Malla kod zaobilaznice trebaju doći još tri trgovine, Tom Tailor, Shoe Be Do i Takko. Oni se, prema riječima Tee Gršić, voditeljice marketinga i objekata u zagrebačkoj tvrtki MID Bau nekretnine, očekuju polovicom veljače ili početkom ožujka.

Iz razgovora s pojedinim kupcima doznali smo da im se sviđa što u ovom centru nema penjanja i spuštanja gore-dolje po zgradi, nego su sve trgovine na dohvat ruke. Potvrdila je to i Gršić koja kaže da je koncept i bio da se kupci parkiraju ispred trgovine jer se danas živi ubrzano, a šoping se mora obaviti.

Gršić otkriva da je tvrtka zainteresirana i za daljnje proširenje Malla, i to na gradskom zemljištu koje se nalazi preko puta postojećeg, uz Santorijevu ulicu.

- Razgovori s Gradom već su obavljeni, obje strane iskazale su interes, no više informacija u ovom trenutku ne mogu iznijeti. Počet ćemo razmišljati o novim zakupcima tek kad se definira zemljište, mogućnost i površina izgradnje, veli Gršić.

Prošireni dio City Malla prostire se na 9.400 četvornih metara. Kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je novih 306 parkirnih mjesta, od kojih se 131 nalazi u garaži novog dijela centra. Ukupna investicija izgradnje novog dijela Malla iznosi oko 18 milijuna eura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini