SVE PO PRAVILIMA, ALI…

"POKLON" ISPOD BRISAČA: Kod naplate parkinga ne prašta se ama baš ni minuta kašnjenja

| Autor: Marcello ROSANDA
Ilustracija (Snimio Neven Lazarević)

Ilustracija (Snimio Neven Lazarević)


Puljane je obradovala najnovija odluka o besplatnom parkiranju na javnim parkiralištima nakon 17 sati, koja će na snazi biti do konca ožujka, ali ostatak dana je u "redovnom tretmanu".

U redakciju Glasa Istre javila se čitateljica koja je, tvrdi, nepravedno dobila kaznu za parkiranje i morala je platiti iznos dnevne parkirališne karte. Kaže da joj je naplaćeno 130 kuna nakon samo jedne minute od isteka plaćene satne parkirališne karte.

Pedesetogodišnja Željka Mitrović iz Pule prošlog se utorka neugodno iznenadila nakon što se vratila s pregleda kod liječnika do svog Peugeota parkiranog u Zadarskoj ulici. Hodajući prema automobilu nije ni slutila da će ispod brisača pronaći "poklon" od Pulaparkinga. Znala je da se bliži istek satne karte, a dobila je, priznaje, i sms upozorenje.

- Nisam htjela platiti još jedan sat parkinga jer sam, eto, bila na minutu hoda od auta pa mi se činilo nelogično plaćati još jedan cijeli sat. Računala sam da me neće kazniti nakon samo jedne minute i da će kontrolori, ako se uopće nađu baš u tom trenutku na tom mjestu, imati barem zrno razumijevanja, žali se Puležanka.

U Pulaparkingu kažu nam da je sve učinjeno prema propisima i da je naplata dnevne parkirališne karte provedena prema Odluci o organizaciji naplate i kontrole parkiranja na javnim parkiralištima u gradu Puli.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of