prometna nesreća u vinkovcima

MINISTRICA AUTOM UDARILA 10-GODIŠNJE DIJETE: Gabrijela Žalac sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je teško ozlijeđena mala djevojčica

Hina

Hina


Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da u Vinkovcima u subotu ujutro došlo do naleta osobnog vozila na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. N1 televizija neslužbeno doznaje da je u nesreći sudjelovala ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac.

Djevojčici je pružena hitna medicinska pomoć i nalazi se u Općoj bolnici Vinkovci.

"Zadobila je teže tjelesne ozljede: Prijelom dihtalnog dijela desne potkoljenice, prijelom obje kosti i lisne i goljenične. Nastavak liječenja operativno u KBC-Osijek, nije životno ugrožena", za N1 je potvrdio dr. Goran Lasić. Navodno je djevojčica istrčala iz grmlja pred automobil ministrice.

N1 televizija pokušala je kontaktirati glasnogovornicu ministrice Žalac, ali ona nije odgovorila na poziv. 

U međuvremenu se oglasila glasnogovornica ministarstva i to priopćenjem u kojem se navodi da je danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete. (PN)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater