OŠTRA KRITIKA

MIILETIĆ: Premijer i Vlada mjesecima se nisu oglašavali oko Uljanika, nisu odgovorili niti na jedan apel. Ako makar i zbog kampanje misle nešto učiniti za Uljanik - odlično! ALI TO JE, NAŽALOST, SAMO LOŠ PREDIZBORNI TEATAR!

| Autor: Glas Istre
Boris Miletć (Milivoj MIJOŠEK)

Boris Miletć (Milivoj MIJOŠEK)


Borisa Miletića pitali smo za komentar povodom posjeta premijera Andreja Plenkovića Uljaniku.

- Premijer i Vlada mjesecima se nisu oglašavali oko Uljanika, nisu odgovorili niti na jedan apel i sad, usred izborne kampanje premijer dolazi u obilazak napuštenog Uljanika. To je očita politička instrumentalizacija našeg brodogradilišta i to prilično uvredljiva, kazao je pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić.

- Grad i Županija su prije sat vremena dobili protokolarni poziv za taj posjet, što je potpuno neozbiljno, ali ja ću svakako otići tamo. Da se razumijemo, ako Vlada i premijer makar i zbog kampanje misle   nešto učiniti za Uljanik - odlično. Ali tko im može vjerovati? Da su stvarno htjeli učiniti nešto za Uljanik, učinili bi to prije mjesec, dva ili godinu dana, a ne 20 dana prije izbora. Pa nisu ljudi toliko naivni. To je, nažalost, samo loš predizborni teatar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater