POČELI RADOVI

Krenula najveća hotelska investicija u Puli u dugo vremena. Ulaže se skoro 200 milijuna kuna. Bit će to luksuzni objekt. POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SADA, A KAKO ĆE IZGLEDATI ZA GODINU DANA

| Autor: Milan PAVLOVIĆ

Pulska turistička kompanija Arena Hospitality Group s početkom ove godine nastavlja s velikim investicijskim ciklusom koji ima za cilj značajno podići razinu kvalitete usluge u hotelima i kampovima koje imaju u svom portfelju. Kako je najavljivano iz kompanije, s početkom 2020. godine na red je došao i hotel Brioni koji se nalazi u turističkom kompleksu Verudela.

brio2

Hotel Brioni bit će repozicioniran u luksuzni hotel sa 227 soba. Struktura hotela imat će sedam katova koji će uključivati unutarnji, vanjski i infinity bazen, wellness centar sa saunama i prostorijama za opuštanje, teretanu, dječje igralište, zalogajnice, restoran, prostorije za sastanke i konferencije. Radi se o kultnom pulskom hotelu koji je prema projektu arhitekta Milana Kušana izgrađen početkom 70-ih godina, a u prvoj fazi bio je namijenjen prvenstveno za američke goste.

Kako je najavljujući lani radove kazao predsjednik Uprave Arena Hospitality Groupe Reli Slonim, u kompaniji su odlučili da prilikom obnove neće mijenjati gabarite hotela, a i veličina soba će otprilike biti ista. Dio prostora dobit će se nauštrb hotelskog hodnika i sobne terase, a staklena stijena preko čitavog zida s tzv. francuskim balkonom osigurat će dovoljno svjetla i osjećaj prostornosti.

brio1

U obnovu hotela Brioni Arena Hospitality Group ulaže 190 milijuna kuna. Hotel će se obavljati godinu dana i bit će gotov do 2022. godine. Repozicioniranje ovog hotela dio je plana investicija u Puli i Medulinu teških ukupno 500 milijuna eura koje je pulski hotelijer predstavio koncem prošle godine, a koje bi trebale predstavljati pokretač rasta kompanije u budućem razdoblju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum