ARENA GRUPA

FOTOGALERIJA / Pogledajte kako će čuveni pulski hotel, apartmansko naselje na Verudeli i atraktivni restoran na moru IZGLEDATI NAKON VELIKE OBNOVE

| Autor: Dubravko GRAKALIĆ
Nova recepcija "Briona"

Nova recepcija "Briona"


Jedna od vodećih istarskih turističkih kompanija, Arena Hospitality Grupa, uložit će do 2021. 363 milijuna kuna u nove objekte za smještaj gostiju, odnosno u obnovu znamenitog pulskog hotela "Brioni".

Obnova "Briona" već je počela, a otvorenje novoobnovljenog hotela planira se za ljeto 2021. Godine 2020. hotel će biti zatvoren.

brio1

Obnovljene sobe u hotelu "Brioni"

Hotel Brioni je izgrađen početkom 1970-tih i bio je jedan od najpopularnijih hotela u bivšoj Jugoslaviji. Tamo su boravile mnoge poznate ličnosti iz tog vremena.

Nakon kompletnog renoviranja bit će to suvremeni, luksuzni hotel sa 227 soba i suiteva s ambicijom da postane perjanica hotelskog poslovanja Arena Hospitality Groupe. Hotel sa svojih sedam katova, uz smještajne jedinice koje će većinom imati prekrasan pogled na otočje Brijuni - po čemu je hotel i dobio ime - imati će kompletno obnovljene ostale sadržaje kao što su sale za sastanke i konferencije, zatvoreni bazen, wellness centar sa saunama i prostorijama za opuštanje, fitness centar te vanjski "infinity" bazen sa sunčalištem.

Nekoliko restorana i barova u hotelu nudit će svojim gostima raznoliku gastro ponudu od lokalne, mediteranske kuhinje do ponude internacionalnih specijaliteta iz kuhinja raznih dijelova svijeta. Nakon investicije hotel će biti označen svjetski priznatim hotelskim brendom visoke kvalitete. Ukupna investicija u hotel iznosi oko 245 milijuna kuna.

brio1

Arena Verudela Beach - buduće sobe

Na području Verudele ulagat će se o u apartmansko naselje Arena Verudela Beach, gdje će preostalih 146 apartmanskih jedinica biti u potpunosti renovirano. Moderno uređeni i potpuno opremljeni apartmani za smještaj od četiri do šest osoba bit će kategorizirani sa četiri zvjezdice.

Uz smještajne jedinice, kompletno će se obnoviti i restoran "Svjetionik", koji se nalazi na samoj plaži ispred naselja, a čija ponuda će dodatno ojačati gastro ponudu u naselju, odnosno i kvalitetu cijelog turističkog proizvoda. Ukupna investicija za obnovu ovog apartmanskog naselja iznosit će oko 68 milijuna kuna.

brio1

Arena Verudela Beach - buduće kuhinje

U tijeku je i kompletna renovacija restorana "Yacht" ispod hotela Park Plaza Histria, a ujedno se i u spomenutom hotelu obnavljaju javni prostori i sobe.

brio2

Restoran "Svjetionik" poslije obnove

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom