NISU UZ NJEGA

FILIP ZORIČIĆ: Možemo! je ovom odlukom podržalo kandidatkinju IDS-a

| Autor: Glas Istre
(snimio Duško Marušić Čiči)

(snimio Duško Marušić Čiči)


Dobili smo i odgovor od Nezavisne liste Filipa Zoričića vezano za priopćenje iz pulskog Možemo u kojem su naveli da ga neće podržati u drugom krugu izbora za gradonačelnika.

"Unatoč razočaravajućoj odluci Možemo! Pula, uvjereni smo da i naši i njihovi birači hoće isto - smjenu korumpirane IDS-ove vlasti.

Iskreno, razočarani smo da je, nakon čitavih pet dana šutnje, Možemo! Pula donijelo odluku da ne podrži niti jednog kandidata odnosno kandidatkinju za gradonačelnika Pule u drugom krugu. No, unatoč tome, naša Lista vjeruje u mudrost i želju birača Pule koji žele istinsku promjenu i smjenu dosadašnje IDS-ove vlasti.

Uvjereni smo da će nakon iduće nedjelje 30. svibnja, a i naknadnim zajedničkim dogovorom s opozicijskim partnerima u Gradskom vijeću, Pula i svi njezini građani konačno početi živjeti bolje i kvalitetnije.

Koliko god u svom priopćenju upirali prstom u nas da nismo bili dosad dovoljno kritični prema IDS-u, očito je da je Možemo! Pula ovom odlukom, svjesno ili nesvjesno, podržalo kandidatkinju IDS-a za gradonačelnika Pule. Unatoč ovoj odluci, preuzet ćemo upravljanje našim gradom, i to odgovorno, poštujući partnere, uvažavajući svu složenost ekonomske i društvene situacije u kojoj se naš grad nalazi. Dubokog smo uvjerenja da su birači svih opozicijskih opcija suštinski isti birači, odnosno birači koji imaju istu želju, volju i jasan politički stav, a to je smjena dosadašnje nesposobne i nekompetentne IDS-ove vlasti.

Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane i sve odgovorne političke aktere da se idućih dana svi zajedno ujedinimo u cilju javnog dobra za sve sadašnje i buduće generacije Puljana. Izađite na izbore 30. svibnja, Vaš glas je najbitniji!", piše u priopćenju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of