ZAVRŠNA FAZA

ADRISOVA NAJVEĆA TURISTIČKA INVESTICIJA : Luksuzni Grand Park Hotel Rovinj OTVARA SE OVOG PROLJEĆA


Hotel će raspolagati s 209 smještajnih jedinca s pogledom na starogradsku jezgru i moći će primiti 500 gostiju. Osim toga, hotel će imati svoj wellness i spa centar koji će se prostirati na čak 3.800 četvornih metara. Krasit će ga i shopping promenada

 

Iako točan datum otvorenja Maistrinog Grand Park Hotela Rovinj još nije poznat, iz Adrisa saznajemo da se užurbano radi kako bi se ovaj projekt priveo kraju. Otvorenje se može očekivati ovog proljeća.

- Na gradilištu je trenutno više od 500 radnika. U tijeku su intenzivni radovi na unutrašnjem uređenju, a paralelno se radi i na krajobraznom uređenju okoliša hotela i cijele zone Monte Mulini, navode iz korporativnih komunikacija Adris Grupe.

Investicija od 600 mil. kuna

Grand Park Hotel Rovinj najnoviji je proizvod u Maistrinom portfelju kategorije 5+ zvjezdica. Riječ je o investiciji većoj od 600 milijuna kuna, što ujedno predstavlja Adrisovu najveću pojedinačnu investiciju u turistički dio svoga poslovanja. Hotel će raspolagati s 209 smještajnih jedinca s pogledom na starogradsku jezgru i moći će primiti 500 gostiju. Osim toga, hotel će imati svoj wellness i spa centar koji će se prostirati na čak 3.800 četvornih metara. Goste očekuje bogata gastronomska ponuda u šest različitih restorana. Hotel će imati i shopping promenadu s trgovinama poznatih svjetskih brendova, ali i domaćih dizajnera. Park će imati i svoju kongresnu dvoranu, ali i brojne druge luksuzne sadržaje.

Na ovom projektu, kako navode iz Adrisa, angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri, kao što su 3LHD, Lissoni i drugi, a otvorenjem novog hotela zaokružit će se uređenje ekskluzivne zone Monte Mulini. (Aleta BRATTONI)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum