LJETO NAM SE VRATILO U GRAD

FOTOGALERIJA / U Puli danas red sunčanja, red kupanja, red bicikliranja

| Autor: Ana Orsag, Petra Stefanović


Visoke temperature i sunčan dan izmamile su danas na pulske ulice i plaže velik broj turista i lokalaca koji su uživali u lijepom vremenu.

Temperatura zraka koja je dosezala do 25 stupnjeva zasigurno je dovoljna za sunčanje, što na plaži, što na brodicama. Iako današnji prizori i dalje nisu ni blizu "krkljanca" koji se može vidjeti u jeku sezone, brojnost kupača na Verudeli pokazuje da možemo očekivati dobro posjećene plaže cijelog ljeta. More koje je na (za neke još uvijek prehladnih) 19 stupnjeva, nije zaustavilo najželjnije "kupanca" da i zaplivaju.

U centru grada pak - aktivno i užurbano. Mnogobrojni strani posjetitelji bicikliraju kako bi razgledali što više ljepota i posebnosti najvećeg istarskog grada, a u pauzi od okretanja pedala trebalo se i okrijepiti. Najpopularniji izbor kako domaćima, tako i turistima - pekarski proizvodi.

Sve je to zabilježila kamera našeg fotoreportera Duška Marušića Čičija koji je od jutra u akciji. Budući da je vremenska prognoza za vikend prilično nepovoljna, preporučamo svima da uhvate još malo lijepog vremena dok stignu. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater