pratilo se i bodrilo

POGLEDAJTE VELIKU FOTOGALERIJU / Velika podrška Vatrenima nije izostala ni s pulskih ulica

| Autor: Petra Stefanović, Zoran Oljača


Nogometna groznica još je jednom zavladala najvećim istarskim gradom. U iščekivanju prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na EURO-u, koja se u Berlinu igra protiv Španjolske, danas se u Puli od jutra moglo vidjeti kockice na raznoraznim rekvizitima i odjeći. Šeširi, majice, šalovi, navlake za haube i retrovizore, zastave i još mnogo toga preplavilo je pulske ulice, ali i plaže gdje su čak i turisti nosili hrvatske dresove.

Veliki LED ekran veličine 7 x 4 metra spremno je dočekao navijače na najvećem gradskom trgu - Forumu, ali i na Verudi gdje se slavi dan kvarta. I kafići su u "niskom startu" - televizije su postavljene na terasama i sve je bilo spremno za bodrenje Vatrenih.

Pola sata prije početka utkamice, na glavnom pulskom trgu počeli su se okupljati vjerni navijači odjevenima u kvadratiće. Kafiće na Forumu i Danteovom trgu također su okupirali navijači.

U moru kvadratića, našlo se i nekoliko španjolskih navijača.

Prvi put na medulinskoj Placi na 3 x 2 metara velikom LED ekranu Medulinci i njihovi gosti imali su priliku gledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Svi su, dakako, dvoboj Hrvatske i Španjolske očekivali cijeli dan nadajući se uspjehu Vatrenih.

Podsjetimo, sljedeća je utakmica na rasporedu u srijedu, 19. lipnja u 15 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter