NOVOOTVORENI PODUZETNIČKI CENTAR

Festival zdravlja u Puli: Radionice i predavanja na području fizičkog i mentalnog zdravlja

| Autor: Glas Istre
(Snimio Duško Marušić Čići)

(Snimio Duško Marušić Čići)


U novootvorenom poduzetničkom centru Coworking Pula (Ul. Marka Marulića 5), od 31. svibnja do 2. lipnja održat će se prvi Festival zdravlja u organizaciji Centra za savjetovanje i podršku "Helping Hand – Ruka Podrške".

- Cilj organizacije ovog festivala je nastavak promicanja važnosti cjelovitog zdravlja kao jedne od glavne vrijenosti našeg Centra. Kroz vikend stručni će predavači držati radionice i predavanja na području fizičkog i mentalnog zdravlja. Neke od tema kojih će se govornici doticati biti će prehrana i post za regeneraciju organizma i za mentalno zdravlje, antikancerogeni čimbenici prehrane, izvori sreće, zadovoljstva i ispunjenog života.

- Glavni govornik ovoga festivala dr. Dragan Ivanov kroz dugo iskustvo koristi zdravu, biljnu prehranu kao dio njegovog osnovnog terapijskog protokola uz još mnoge prirodne elemente koji doprinose zdravlju, kao što su svježi zrak, kretanje, izlaganje suncu i autofagija, čime liječi mnoge suvremene bolesti. A kao pionir u istraživanju i promociji vegeterijanstva uspostavio je i zanimljivu vezu s prvakom u tenisu Novakom Đokovićem. Kakvu poveznicu, pitate se? Dođite i saznajte, prenose organizatori.

Uz dr. Ivanova radionce će držati magistrica nutricionizma Željka Kunoš-Anjum i magistar kulturologije Vlado Havran. 

Prijavnica se nalazi na linku: https://forms.gle/vPuB7SrsLZnMbcqw7.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater