"Momo"

FOTO & VIDEO / Pogledajte kako je bilo na drugom danu snimanja njemačkog fantasy filma u Areni. Donosimo i novi plan regulacije prometa do 18. ožujka 

| Autor: Glas Istre


Danas je nastavljeno dugo najavljivano snimanje filma "Momo", njemačke produkcije, koje je jučer počelo u pulskom amfiteatru. Dekoriran zanimljivim scenskim elementima koji, doduše, više stvaraju dojam odlagališta za otpad, Arena je upravo postala centralno mjesto zbivanja radnje izvornika filma, ali očito i remakea.

Kao što je Glas Istre jutros pisao, fantasy film iz 1986. u režiji Johannesa Schaafa prema romanu "Momo" Michaela Endea iz 1973. godine, posljednji je film tog njemačkog redatelja, a ukratko, zaplet filma se vrti oko Momo, djevojčice tajanstvenog porijekla koja živi u ruševinama amfiteatra nedaleko od neimenovanog talijanskog grada.

Zbog potreba snimanja filma “Momo” od jučer je smanjen kapacitet parkirališta Karolina, a Trg Nimfej, Šetalište Nella Milottija i Flavijevska ulica bit će zatvorene za sav promet osim za javni gradski prijevoz. Danas je stigao i novi plan regulacije prometa za vrijeme snimanja. 

(Foto: Grad Pula)(Foto: Grad Pula)

Uz podršku Grada Pule i gradskih službi produkcija će nastojati u što manjoj mjeri utjecati na svakodnevni život stanovnika Pule, kojima se ovim putem zahvaljuju na razumijevanju. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini