uoči dinama

Za najvjernije navijače: Ante Erceg obišao "downiće" i podijelio im šalove Istre 1961

| Autor: Jelena MILOVIĆ
(Osobna arhiva)

(Osobna arhiva)


Ante Erceg, nogometaš NK Istre 1961 i ambasador dobre volje Down sindrom centra Pula, posjetio je jučer svoje prijatelje i vjerne navijače kluba te im šalova sa simbolima NK Istre 1961 da bi bolje mogli navijati na predstojećoj utakmici protiv Dinama.

- Ante Erceg je već par godina ambasador našeg Centra, a obiđe nas uvijek kad za to ima prilike te se pritom druži s našim štićenicima. Često to bude i nakon utakmica. Oni su jako sretni kad imaju priliku vidjeti se s njim, jer je on njihov prijatelj s kojim su na 'ti'. Kliknuli su na prvu, što bi se reklo, rekao je Goran Usainović, voditelj odjela dnevnog centra Down syndrome centra Pula.

"Uvijek mi je drago posjetiti ih. Od samog početka, kad sam na inicijativu Borana Angleovskog došao u Centar, uvukli su mi se pod kožu. Oni su pravi navijači, prate nas i jako se vesele kad imamo priliku biti zajedno. Puno mi znači da im na ovaj način, a i kao ambasador, izmamim osmijeh. Ovoga sam ih puta poželio posjetiti i darovati im šalove, jer se uvijek lijepo družimo, a oni se tome iskreno raduju", poručio je "zeleno-žuti" Erceg.

Naime, riječ je o velikim navijačima koji često odlaze na utakmice njihovog omiljenog kluba, a nedavno su bili i na dvije utakmice u pripremnom periodu. Neizostavno će, potvrđuje to i Usainović, biti i na utakmici s Dinamom. Najvjernijih navijača, koji kontinuirano prate klub, je šest, sedam, a upravo u znak zahvale što su tako vjerni navijači, Erceg im je i podijelio šalove sa simbolima kluba.

Povezanost štićenika Centra s gradskim klubom Usainović ističe kao najvažniji segment ovih susreta.

- Nama nije bitno samo da se oni druže i odlaze na utakmice, nego je bitna socijalizacija i aktivno sudjelovaje u životu lokalne zajednice. Na taj način raste i njihovo samopouzdanje i zadovoljstvo je puno veće kad se mogu osjećati kao i svi drugi navijači koji prate klub. Dio su nečega, zaključio je Usainović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater