Irski niskotarifni avioprijevoznik

Ryanair najavio novu liniju iz Pule prema Njemačkoj

| Autor: Doria Mohorović
(Snimio: Dino Stanin/Pixsell)

(Snimio: Dino Stanin/Pixsell)


Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair najavio je novu liniju iz Pule prema njemačkom Memmingenu u ljetnom redu letenja 2024.

Početak prometovanja prema malom gradu u pokrajini Bavarskoj (i obrnuto) zakazan je za 1. lipanj, a planirano je 35 rotacija do kraja rujna, sa zadnjim letom predviđenim za 28. rujna.

Vozit će dvaput tjedno - utorkom i subotom, a trajanje vožnje je 1 sat i 10 minuta. Uz ovu, uvode se još dvije linije ovog avioprijevoznika iz Rijeke i Splita. Naime, linija Rijeka – Beč kreće 3. lipnja 2024. godine. Vozit će dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, do kraja rujna. Linija Split – Beč krenut će od 1. travnja, a prometovat će četiri puta tjedno - ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, sve do 26. listopada.

Ryanair je ovim dodatkom povećao broj svojih linija u Puli na sedam, no može se očekivati još novih vijesti budući da ljetni red letenja još uvijek nije finaliziran. Uz novu liniju, Ryanair je povezan i s Londonom, Poznanom, Katowicama, Weezeom, Brusselom i Viennom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini