SUSRET

Nakon 40 godina nekadašnji učenici Osnovne škole Kaštanjer ponovno u istim klupama

| Autor: Lara BAGAR
Bivši učenici OŠ Kasxtanjer proslavili 40 godina

Bivši učenici OŠ Kasxtanjer proslavili 40 godina


U Osnovnoj školi Kaštanjer sastali su se bivši učenici i učenice A, B i C razreda koji su davne 1982. godine završili 8. razred i oprostili se od osmogodišnjeg školovanja. Iz te su škole, koja je nekoć nosila ime Ive Lole Ribara, otišli punog srca i glave i ponijeli u svojim sjećanjima mnoge lijepe i manje lijepe trenutke zbog kojih se otada sastaju svakih pet godina radi evociranja uspomena iz tog razdoblja života.

Učenici i učenice dobili su opet prigodu razgledati prostore škole u pratnji sadašnje ravnateljice koja je dio iste generacije učenika te su u jednoj od svojih učionica prozvani prema popisu iz imenika 8. razreda koje su prije 40 godina punili dobrim i lošim ocjenama, opravdanim i neopravdanim satima.

Danas mnogi ovi bivši učenici i učenice imaju svoju djecu ili unuke u istoj školi. Spomenimo i razrednice koje su vodile sva tri razreda od 1. do 4. razreda: Slavica Vodopija, Žarka Kragelj i Marica Novičić. Učenike su od 5. do 8. razreda vodile Melita Mikulandra, Mladena Antonijević i Zorica Šandorov koje na susret nisu mogle doći zbog godina i zdravstvenih tegoba, a nekih više nema među nama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater