VRIJEME OPUŠTANJA

Plenković provodi nedjelju u Opatiji u društvu obitelji i prijatelja

| Autor: Aleksandra Kućel Ilić
(Snimila Ana Križanec)

(Snimila Ana Križanec)


Hrvatski premijer Andrej Plenković jako voli doći u Opatiju gdje je proveo kratki, jednodnevni nedjeljni odmor u društvu svoje obitelji i prijatelja.

U ležernom ugođaju i u sportskoj odjeći, odmaknuvši se na nekoliko sati od svakodnevnih obaveza, proveo je vrijeme u druženju s članovima obitelji, djecom, ali i prijateljima s košarke koju u vrijeme ljetnoga odmora rado igra u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Okružen ljudima u čijem se društvu može opustiti i "napuniti baterije" za novi radni tjedan, u kafiću "Mimoza" u središtu Opatije danas je popio kavu i boravio gotovo sat vremena.

Radilo se o neslužbenom i opuštenom posjetu Opatiji tijekom kojega je Andrej Plenković bio okružen djecom, te se družio i s obitelji i opatijskim prijateljima, ali ipak pronašao i malo vremena da odjeven u polo majicu kratkih rukava i uz tenisice na nogama ispred "Mimoze" pozira fotoreporterki Ani Križanec koja je "okom kamere" zabilježila jedan "malo drugačiji dan" u životu hrvatskog premijera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum