EURO 2024.

Vicenzo Montella nakon poraza od Portugala: "Ne mislim da smo odigrali lošu utakmicu…"

| Autor: Hina
Vicenzo Montella (Reuters)

Vicenzo Montella (Reuters)


“Došlo je do gubitka samopouzdanja i pali smo”, kazao je nakon što je Portugal u subotu pobijedio Tursku (3-0) na EURU izbornik Turske Vincenzo Montella.

“Bilo bi bolje da smo pričali o samoj utakmici. Generalno, ne mislim da smo odigrali lošu utakmicu. Bili smo bliže golu u prvih 20 minuta, protiv ovakvih protivnika, ako ne nađeš gol u prvim minutama sve postaje teže”, kazao je Montella.

“Nakon što su nam protivnici dali gol, došlo je do gubitka samopouzdanja i pali smo, pa otud i drugi gol o kojem neću pričati. Znam da kada ste izbornik reprezentacije i stvari krenu krivo ili je krajnji rezultat poraz, neprijatelj broj jedan postaje izbornik, ali kada donosim odluku ili analizu pokušavam odražavati svoje znanje i informacije.”

Portugalac Bernardo Silva bio je strijelac prvog gola na utakmici.

“Vrlo smo sretni. To su nova tri boda i, ako se ne varam, zajamčeno nam je prvo mjesto u skupini jer je to međusobni okršaj. Osigurali smo prvo mjesto i sada moramo razmišljati o sljedećoj fazi, moramo naporno raditi jer cilj još nije ostvaren. Na dobrom smo putu i danas je bio dobar prikaz kako Portugal mora igrati.”

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter