ISTRA 1961

Talijanski trener pulskog prvoligaša progovorio je o svom boravku u Puli i mogućem nastavku rada sa "zeleno-žutima"

| Autor: Roberto Car
(Snimila: Leona Teodorović)

(Snimila: Leona Teodorović)


To je svojevrstan deja vu. Prošle godine, otprilike u isto vrijeme, odmah nakon završetka nogometne sezone, navijači, uprava i igrači Istre 1961 s nestrpljenjem su iščekivali odluku voljenog trenera hoće li ostati u Puli, ili će krenuti za novim izazovima. Tada je Urugvajac Gonzalo Garcia, nakon što je uzeo kraći odmor za razmišljanje, ekskluzivno za naš list rekao da je nakon dvije sezone zaključio pulsku epizodu. Nije bio u pitanju novac, više osjećaj da je uspješno zaključio jedan ciklus.

Danas, sezonu kasnije, navijači, uprava i igrači Istre 1961 s nestrpljenjem iščekuju odluku voljenog trenera hoće li ostati u Puli, ili će krenuti za novim izazovima. Talijan Paolo Tramezzani preporodio je pulsku momčad, na proljeće joj je vratio izgubljeni sjaj u trenerskim lutanjima svojih prethodnika Mislava Karoglana i Davida Catale, i ponovno, baš kao i godinu ranije, suparnici ne vole igrati protiv "zeleno-žutih".

Opet došlo vrijeme odluke, talijanski trener mora odlučiti ostaje li i dalje za kormilom Istre 1961, ili odlazi. S tribina su mu navijači poručili da ostane, uprava se trudila da ga argumentima uvjeri u isto. Dakle, treneru, idemo odmah u glavu s pitanjem. Ostajete li i iduće sezone za kormilom Istre 1961?

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter