FUTSAL

"Chus" Blazquez donio pobjedu u 47. minuti

| Autor: Ivica Cerovac
David Mataja (Foto: Futsal Pula)

David Mataja (Foto: Futsal Pula)


Prva utakmica polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske u futsalu: Stanoinvest Futsal Pula - Futsal Dinamo 3:2 (2:2, 2:2). Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 900. Suci: Vedran Babić i Edo Vulić (oba Split). Strijelci: 1:0 Blazquez (7'), 2:0 Da. Moravac (12'), 2:1 Perić (14'), 2:2 Mataja (19' - ag), 3:2 Blazquez (47'). Žuti karton: Vukmir (Stanoinvest Futsal Pula).

STANOINVEST FUTSAL PULA: Gozi, Tchato, Echeverry, Bilić, Grillo, Cindrić, Da. Moravac, De. Moravac, Blazquez, Mataja, Siljan, Herrero, Galešić, Vukmir.

FUTSAL DINAMO: Piplica, Perić, Postružin, T. Novak, F. Novak, Pavlić, Gudasić, Konsuo, Mužar, Prgomet, Vučković, Dekanić, Zonjić.

Stanoinvest Futsal Pula svladala je rezultatom 3:2 Futsal Dinamo i u polufinalnoj seriji koja se igra na tri pobjede povela s 1:0.

Puljani su do vodstva stigli u sedmoj minuti preko "Chusa" Blazqueza, koji je odigrao dupli pas s Matajom i potom neobranjivo pospremio loptu ispod grede. Pet minuta kasnije bilo je 2:0 nakon što je Grillo presjekao loptu na centru, povukao kontru "tri na dva" i uposlio Daniela Moravca, koji je svladao Piplicu. Dinamo je smanjio zaostatak u 14. minuti, kad je Tihomir Novak glavom presjekao loptu i uposlio zaboravljenog Perića, a ovaj se okrenuo i zatresao mrežu. Stvari su vraćene na početak u pretposljednjoj minuti prvog dijela, poslije akcije Filipa Novaka koji je s desne strane poslao oštru prizemnu loptu pred domaći gol, koja je u nogu pogodila Mataju i odbila se u mrežu.

U nastavku su mreže mirovale i ušlo se u produžetke te je nakon prvih pet dodanih minuta na semaforu i dalje pisalo 2:2, a onda je u drugoj minuti drugog produžetka poslije udarca Mataje i obrane Piplice, još jednu loptu u gostujuću mrežu pospremio Chus te donio Puljanima pobjedu. Druga polufinalna utakmica na rasporedu je u nedjelju s početkom u 20 sati, također u Domu sportova "Mate Parlov".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum