ISTRA 1961

Advan Kadušić: Prošli put smo u Puli uzeli bod, nadam se da ćemo sad sva tri

| Autor: Roberto Car
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Bliži se nedjelja navečer, bliži se novi »derbi della Učka«. »Drosina« će od 19 sati biti poprište novog dvoboja pulskog i riječkog prvoligaša. Navijači su »nabrijani« za ovaj susret koji Riječanima puno više znači budući da se s Dinamom bore za naslov, no i pulskom klubu puno znači.

Zbog nastojanja da se popnu na ljestvici, da uzvrate Riječanima za dva poraza na Rujevici, ali i zbog prestiža. Pobijediti u regionalnom derbiju uvijek je poseban osjećaj, posebno kad i navijači to željno iščekuju. Ždrijeb je htio da pulski nogometaši zaredom igraju protiv jedinih pretendenata za naslov, Dinama i Rijeke te se može povući paralela među njima, iako će Riječani tek doći na red.

Ukočiti reprezentativce - Slični su po kvaliteti. Dinamo ima Petkovića u napadu i Baturinu u sredini, a Rijeka ima na krilima Pjacu i Pašalića. To su im najjača oružja - smatra desni bočni igrač Istre 1961 Advan Kadušić. - Dinamo je jači po sredini, Rijeka je jača po bokovima. Tko će osvojiti naslov? Ne znam, neka osvoji najbolji, ali mi ćemo sutra dati sve od sebe da napravimo probleme Rijeci. Znamo da je to derbi, da nam je to jako bitna utakmica i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini