šef gospićkog hdz-a

Priveden Mario Stilinović, prijavila ga supruga zbog prijetnji i nasilja u obitelji. Sve eskaliralo nakon loženja peći 

| Autor: Hina
(Arhiva Novog lista)

(Arhiva Novog lista)


U Gospiću je u petak priveden voditelj Uprave šuma u tom gradu i predsjednik Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice te kandidat za gradonačelnika na prošlim izborima Mario Stilinović nakon što ga je, prema neslužbenim informacijama, supruga prijavila za prijetnju i nasilje u obitelji.

Prijetnja ubojstvom

Jutarnji list navodi da se žena osjećala zanemarenom zato što joj suprug nije naložio peć, pa se kuća nije zagrijala i ona je ostala u hladnom, te je upravo na toj činjenici temeljila prijavu za nasilje u obitelji.

No, druga prijava je mnogo ozbiljnija te sadrži prijetnju ubojstvom, zbog čega je Stilinović promptno uhićen, te je sada i on završio na policijskom ispitivanju.

Ličko-senjski župan i predsjednik lokalnog HDZ-a Ernest Petry je rekao da boravi u Karlovačkoj županiji na sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija i da je o slučaju čuo iz medija.

Petry: Nismo se čuli

Upitan je li pokušao nazvati gospodina Stilinovića, odgovorio je odrečno i dodao da to ne bi bilo niti primjereno.

Rekao je da će se stranka znati postaviti u ovom slučaju, ako se dokaže osnovana sumnja.

“U slučaju da se sumnje pokažu osnovanima, pokrenut će se stegovni postupak pred časnim sudom. Čekamo što će reći Državno odvjetništvo”, rekao je Petry.

Uskoro će se birati gradonačelnik Gospića, a upitan je li stranka kanila kandidirati Stilinovića Petry je odgovorio da nije još određen kandidat i da su se bavili parlamentarnim i sada se bave europarlamentarnim izborima.

Prema pisanju medija Stilinovića je supruga prijavila za dva kaznena djela nakon što je on nju prijavio zbog nametljivog ponašanja.

Hrvatske šume: Ovo nema nikakve veze s nama

Iz Hrvatskih šuma oglasili su se povodom uhićenja voditelja Uprave šuma Podružnice Gospić i šefa gradskog HDZ-a Maria Stilinovića

“Prijava protiv voditelja UŠP Gospić Marija Stilinovića nije ni na koji način povezana s njegovim zaposlenjem niti radom u Hrvatskim šumama.

Poštivajući naše vrijednosti, osuđujemo svaki oblik nasilja. S obzirom na to da je postupak u tijeku, isti nismo u mogućnosti dalje komentirati”, stoji u ppriopćenju koje su iz Hrvatskih šuma dobila 24sata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum