IDS-ov KANDIDAT ZA ŽUPANA

BORIS MILETIĆ: "Ovo su sigurno bili specifični izbori, međutim građani su vrlo jasno rekli KOGA U ISTRI NAJVIŠE PODRŽAVAJU"

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Boris Miletić (Snimio Milivoj Mijošek)

Boris Miletić (Snimio Milivoj Mijošek)


"Zahvaljujem se biračima jer i na ovim smo izborima bili daleko najveći izbor našim sugrađanima u Istarskoj županiji, ali smo isto tako kao stranka čuli i shvatili i njihovu poruku u onim sredinama u kojima nismo ostvarili dobre rezultate.

Shvatili smo i poruku Vodnjanaca, te koristim priliku čestitati kolegi Ediju Pastrovicchiju na pobjedi. Doista se radujem budućoj suradnji u cilju razvoja grada Vodnjana i Istarske županije", u prvom komentaru nepotpunih rezultata lokalnih izbora kazao je večeras predsjednik IDS-a i kandidat za istarskog župana Boris Miletić.

Premda su se u IDS-u nadali da bi utrka za župana mogla biti okončana već ove nedjelje Miletić nije uspio dobiti natpolovičnu potporu, te će se za 14 dana u drugom izbornom krugu sučeliti s kandidatom SDP-a Danijelom Ferićem.

"Ovo su sigurno bili specifični izbori, međutim građani su vrlo jasno rekli koga u Istri najviše podržavaju. Stoga koristim priliku čestitati svim svojim stranačkim kolegama koji su izbore riješili u prvom krugu.

Što se tiče izbora za župana mi smo cijelo vrijeme vodili konstruktivnu kampanju i predstavljali svoj program. Odradit ćemo i drugo poluvrijeme kako treba, jer ponavljam, građani su i danas na biralištima rekli kome daju najveću podršku u našoj Istri.

Imamo još 14 dana, obići ćemo opet, od najmanjeg sela, do naših naselja i gradove, predstavljati naš program i zamoliti građane da i 30. svibnja izađu na birališta i daju glas onima koji će se 100 posto zalagati za rast, razvoj i napredak Istre", kazao je Miletić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum