IZDAŠNI

Saznajemo kolike će božićnice i ostale prigodne darove i dodatke isplatiti dvije poznate istarske tvrtke. NJIHOVI IZNOSI SU MEĐU NAJVEĆIMA U HRVATSKOJ

| Autor: Portal Glas Istre

Hotelska tvrtka Aminess iz Novigrada svojim će zaposlenicima isplatiti božićnicu u iznosu od 2.500 kuna. Ističu da će to biti nagrada za uspješne rezultate poslovanja u protekloj godini. Isplata božićnice u punom neoporezivom iznosu očekuje stalne zaposlenike, stalne sezonske radnike te zaposlenike u radnom odnosu u trajanju od najmanje deset mjeseci.

Od ukupnog broja zaposlenih božićnicu će tako dobiti njih 412 koji zadovoljavaju minimalno trajanje radnog odnosa, dok će svih 432 zaposlenih dobiti dar u naravi u iznosu od 600 kuna. Također, dodijelit će se darovi za 161 dijete zaposlenika do 15 godina starosti i to na način da će svaki zaposlenik dobiti 600 kuna po djetetu.

I Valamar je izdašan prema svojim zaposlenicima. Oni su isplatili 13. plaću u iznosu 5.000 kuna neto svim zaposlenicima s ugovorom na neodređeno vrijeme i svim radnicima s ugovorom na određeno koji su u 2019. godini odradili najmanje 10 mjeseci, odnosno najmanje 1741 sat. Uz to ide i božićnica u iznosu od 2.000 kuna neto svim zaposlenicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme, dok je svim radnicima na određeno koji su odradili cijelu sezonu isplaćena nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati u 2019. godini.

Još početkom prosinca Valamar je isplatio dar u naravi u iznosu od 600 kuna neto, a svim zaposlenicima s djecom u dobi do 15 godina i dar za dijete u iznosu od 600 kuna neto po djetetu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini