DO 5. OŽUJKA

POREČ: Otvoren je 37.međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam PROMOHOTEL

| Autor: Milan Pavlović


Nakon godinu dana prinudne pauze vratila se jedna od najstarijih i najuglednijih sajamskih manifestacija u Istri. U nazočnosti brojnih istarskih gospodarstvenika, turističkih djelatnika kao i gostiju, istarski župan Boris Miletić otvorio je danas 37. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel koji se do subote održava u porečkoj dvorani Žatika.

Sajam je okupio okupit će 150 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Njemačke koji predstavljaju oko 500 najpoznatijih brendova iz HoReCa branše. "Veselim se da se nakon duljeg vremena manifestacije vraćaju u dvoranu Žatika i toplo se nadam da su nedaće s kojima smo se susretali u zadnje dvije godine definitivno iza nas, odnosno da se vraćamo svemu onome što smo bili navikli u našem gradu imati.

Promohotel je jedna od tih manifestacija i on nije običan sajam već je to jedno od onih događanja koja su nam pokazala da možemo i koja su otvorila put mnogim drugim manifestacijama koje smo organizirali i koje organiziramo.", kazao je na otvaranju sajama gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Cilj sajma je približavanje svjetskih ugostiteljskih i turističkih trendova turističkim djelatnicima, ali i svim ostalim posjetiteljima, te je uz predstavljanje izlagača u sklopu ovogodišnjeg Promohotela organizirana i konferencija PromoForum koja se bavi pitanjem ljudskih potencijala u turizmu, te niz drugih edukativnih sadržaja poput diversifikacije obiteljskog smještaja, dobrih praksi održivih destinacija u vidu podizanja kvalitete i inovacije turističkog proizvoda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini