POREČ

PLAVA LAGUNA izdašnim donacijama potvrdila društvenu odgovornost

(M. MIJOŠEK)

(M. MIJOŠEK)


Plava Laguna je tijekom 2018. godine u svoje donacijske programe uložila više od milijun kuna, od čega 600 tisuća kuna za poboljšanje kvalitete života za najmlađe. Bio je to samo jedan od znakovitih načina kojima je Plava Laguna obilježila 60 godina svog djelovanja na području Poreča.

Doniranim sredstvima kupljena je oprema koja je razdijeljena dvjema porečkim osnovnim školama, Finidi i Poreču. Opremljena je informatička učionica, kabineti nastavnika, pametne ploče za ostale učionice i uredi administracije.

- Porečkim osnovcima smo željeli osigurati opremu za suvremen način učenja kako bi od malih nogu stjecali vještine koje će im kasnije trebati na tržištu rada, poručili su iz Uprave Plave Lagune.

Predsjednik Uprave Plave Lagune Neven Staver u pratnji gradonačelnika Grada Poreča Lorisa Peršurića posjetio je OŠ Finida za koju je Plava Laguna izdvojila 300 tisuća kuna, a obišli su i dječji vrtić Veli Maj za čije je projektiranje Plava Laguna također izdvojila 300 tisuća kuna.

- Plava Laguna djeluje kao društveno odgovoran subjekt u zajednici, koji želi doprinijeti kvaliteti života svih građana. Koncentrirani smo na najmlađe, jer na njima svijet ostaje. Želimo da se s njihovim odrastanjem razvijaju i naše destinacije u kojima poslujemo, istaknuli su iz Uprave Plave Lagune. (S. Bo.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum