ZLATNA KUNA

Izabrane najbolje tvrtke u Istri za 2018. DOMINACIJA POREČANA

| Autor: Aleta BRATTONI

Plava Laguna iz Poreča u kategoriji tvrtki s preko 250 zaposlenih, Carel Adriatic d.o.o. iz Labina u kategoriji od 50 do 249 zaposlenih i Agenor Automatika d.o.o. iz Poreča u kategoriji do 50 zaposlenih dobitnici su Zlatne kune za najbolje tvrtke u Istri za 2018. godinu.

Agenor Automatika je specijalizirana za automatizaciju i integraciju u sektoru industrije, zgradarstva i infrastrukture. Posluje od 2001. godine, a uz sjedište u Poreču urede ima i u Rijeci i Zagrebu. Od njenog osnivanja odrađeni su projekti za klijente u čak 74 države.

Carel Adriatic je talijansko poduzeće osnovano 1973. godine koje se sastoji od 23 podružnice i devet proizvodnih postrojenja te oko 1.700 zaposlenika diljem svijeta. Bave se razvojem tehnologije upravljanja i ovlaživanja na području klimatizacije, hlađenja i grijanja. Carel je u Labinu osnovan 2015. godine.

Hotelska kuća Plava Laguna je svoja vrata otvorila još 1957. godine kao kamp-hotel. Danas je jedan od predvodnika hrvatskog turističkog sektora, raspolaže sa četiri resorta, 20 hotela, 10 apartmanskih naselja, 9 kampova i dvije marine u tri destinacije, Poreču, Umagu i Rijeci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini