OD 8 DO 12 SATI

PAZIN: U subotu drive-in tržnica na parkiralištu Spomen doma  

| Autor: Mirjan RIMANIĆ
(Mirjan RIMANIĆ)

(Mirjan RIMANIĆ)


Na parkiralištu pazinskog Spomen doma uređuje se prostor za drive-in tržnicu na kojoj će biti dopuštena prodaja na malo, i to voća, povrća i cvijeća iz vozila u ograđenim prostorima na otvorenom. Ograđeni su prostori za četiri štanda uz koje je uređen koridor za automobile iz kojih će kupci, bez izlaska iz vozila, naručiti i platiti robu koju će im prodavači predati u vozilo kroz otvoren prozor.

Prodajna mjesta, odnosno štandovi mogu biti gospodarska ili osobna vozila, između kojih se moraju uspostaviti sigurnosne mjere razmaka i to najmanje tri metra između vozila koja su prodajna mjesta i najmanje tri metra između vozila kupca koji je na prodajnom mjestu i vozila sljedećeg kupca.

U donjem, sjevernom dijelu parkirališta, odnosno drive-in tržnice, organizirano je parkiralište kako bi se kupci sa svojim vozilima što kraće zadržavali na prodajnom mjestu.

Tržnica će raditi u subotu od 8 do 12 sati, a prodajna mjesta rezervirana su za stalne zakupce prostora, štandova, zelenoj tržnici u Pazinu. Ukoliko se ukaže potreba radno vrijeme tržnice će se produljiti ili skratiti.

Za sada će se kupcima uoči Uskrsa omogućiti da se snabdiju lokalnim proizvodima, a hoće li drive-in tržnica i dalje djelovati odlučit će se naknadno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of