OBAVIJEST IZ POLICIJE

KONTROLA PROMETA U ROVINJU: U četvrtak pojačana kontrola vozila i vozača

Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Na području Policijske postaje Rovinj-Rovigno tijekom 2018. godine zabilježeno je 200 prometnih nesreća. U prometnim nesrećama nije bilo poginulih osoba, 15 osoba je teško ozlijeđeno, a 76 lakše.

Kako bi se povećala razina sigurnosti i smanjilo stradavanja sudionika u prometu, djelatnici Policijske postaje Rovinj će u četvrtak, 24. siječnja od 12 do 14 sati, provesti pojačanu kontrolu vozila i vozača na državnoj cesti D-303 u predjelu Turnina u Rovinju.

Tijekom akcije pojačano će se kontrolirati sva vozila koja se kreću iz smjera Rovinjskog Sela u smjeru Rovinja, a prioritetno sankcionirati prekršaji upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nezakonita uporaba mobitela za vrijeme vožnje i tehnička ispravnost vozila. Isto tako obavljat će se pojačan nadzor vozila i osoba u cilju pronalaska opojnih droga, kao i predmeta koji potječu ili su namijenjeni za izvršenje kaznenih djela.

Policija poziva vozače da poštuju prometne propise te ih moli za strpljenje ukoliko dođe do čekanja prilikom kontrole. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of