RESPEKTABILNO IME

EKSKLUZIVNO: VELIKO IZNENAĐENJE! OTKRIVAMO TKO ĆE BITI HDZ-OVA KANDIDATKINJA ZA ISTARSKU ŽUPANICU!

| Autor: Robert FRANK
(Foto Hina)

(Foto Hina)


Ravnateljica Opće bolnice Pula dr. Irena Hrstić kandidat je HDZ-a za županicu Istarske županije na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju ove godine!

Ta nam je ekskluzivna vijest večeras neslužbeno potvrđena iz samog vrha HDZ-a u kojem smatraju da je dugogodišnja ravnateljica OB Pula itekako respektabilno i kvalitetno kadrovsko rješenje za tu funkciju.

Koliko god je njena kandidatura iznenađenje, sve drugo osim vezivanja dr. Irene Hrstić uz HDZ ne bi bilo logično. Ona je, naime, uvijek isticala privrženost toj stranci kojoj je njen otac jedan od utemeljitelja u Puli.

U doba korone OB Pula s dr. Irenom Hrstić na čelu odlično je odradila svoj posao organizacije rada bolnice u izuzetno teškim i kompliciranim uvjetima. Kroz to je razdoblje na najbolji mogući način prezentirala svoje upravljačke sposobnosti i kvalitete te je postala jedan od ključnih stupova Stožera civilne zaštite istarske županije u borbi protiv korona virusa. Ni u jednom trenutku, unatoč pandemiji koja je ozbiljno prijetila, nije izgubila kontrolu nad situacijom.

irena hrstić

Dr. Irena Hrstić (Snimio Milivoj Mijošek)

Dr. Irena Hrstić u proteklim se godinama snažno koncentrirala na gradnju pulske bolnice, vješto je pregovarala sa službenim Zagrebom koji je stao iza financijski i tehnički zahtjevnog projekta čiji je ona bila prvi i najvažniji operativac. Pomoć gradnji bolnice najveća je upravo u vrijeme Vlade premijera Andreja Plenkovića koji prema Istri pokazuje određeni senzibilitet pa čak i naklonost.

Neovisno o tome što i Pulom i Istarskom županijom vlada IDS, vladajuća stranka nijednom nije dovela u pitanje golema ulaganja na Poluotok, pa tako ni u dva ovdašnja kapitalna projekta: Istarski ipsilon i OB Pula. Tome pak treba pridodati i projekt revitalizacije željeznice u Istri za koji se otvoreno zalaže, uz direktnu podršku Vlade, saborski zastupnik HDZ-a iz Istre Anton Kliman.  

Izbor dr. Irene Hrstić za kandidatkinju HDZ-a za istarsku županicu po svemu sudeći je rezultat dogovora između premijera Andreja Plenkovića, središnjice stranke, istarske podružnice te prvog čovjeka ovdašnjeg HDZ-a, saborskog zastupnika Antona Klimana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater