PROVJERILI SMO

DOBAR POSAO U ISTRI: Tvrtka supruge vodnjanskog gradonačelnika dobila posao čišćenja službenih prostorija Lučke uprave Pula. Sanja Vlahović Vitasović: TO S MOJIM SUPRUGOM NEMA VEZE…

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Tvrtka M. S. J. sa sjedištem u Vodnjanu nedavno je odabrana kao najbolji ponuditelj u postupku nabave usluge čišćenja poslovnih prostora Lučke uprave Pula. Ta je tvrtka u vlasništvu Sanje Vlahović Vitasović, supruge vodnjanskog gradonačelnika Klaudia Vitasovića.

Njen odabir amenovalo je Upravno vijeće Lučke uprave Pula na čijem se čelu nalazi Vitasovićev stranački kolega Valter Boljunčić. On je ujedno predsjednik IDS-ove Zajednice podružnica Puljštine pod kojom je i podružnica Vodnjan. Vodnjansku pak podružnicu vodi Filip Macan, pročelnik vodnjanskog Upravnog odbora za poslove gradonačelnika.

Je li pri odabiru tvrtke gradonačelnikove supruge kumovao utjecaj njenog supruga i uska stranačka povezanost s vrhom Lučke uprave Pula, pitali smo Valtera Boljunčića. On kaže da je tvrtka u vlasništvu Sanje Vlahović Vitasović odabrana jer je dala najnižu ponudu. Naime, njena ponuda iznosila je 89.225 kuna s PDV-om, i nitko od ostalih ponuditelja se nije žalio. Ugovor je potpisala na godinu dana.

Boljunčić tvrdi da tvrtka M. S. J. nije imala povlašteni položaj jer je vlasnica te tvrtke supruga vodnjanskog gradonačelnika. Rekao je da mu se čini, ali da ne može staviti ruku u vatru, da njena firma obavlja poslove čišćenja za Lučku upravu već deset godina.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom