EU FONDOVI

BOLJI UVJETI ZA SREDNJOŠKOLCE: Labinska škola kandidirala dvoranu za opremanje

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Branko BIOČIĆ)

(Branko BIOČIĆ)


Srednja škola Mate Blažine se javila na poziv CARNET-a za uspostavu Regionalnih obrazovnih centara u sklopu provedbe druge faze programa "e-Škola: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Cilj je odabrati po jednu učionicu u deset škola, koje će se opremiti najmodernijom informacijsko-komunikacijskom infrastrukturom te urediti multifunkcionalnim namještajem kako bi se prostor mogao prilagoditi potrebama različitih oblika održavanja edukacije.

Srednja škola Mate Blažine kandidirala je veliku dvoranu za sastanke u suterenu matične zgrade koja udovoljava kriterijima (kvadratura i izgled predložene učionice, dosadašnja suradnja CARNET-a i škole, raspoloživost učionice najmanje 20 posto radnog vremena, omogućen neometan ulazak vanjskih osoba koje dolaze na edukaciju, pristup za osobe s invaliditetom, blizina javnog prijevoza i parkirna mjesta i njihov broj u okviru škole...).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom