ples, osmijeh i pozitiva

FOTOGALERIJA / Svjetski dan plesa u Medulinu: Plesalo 150 velikih i malih plesača i plesačica

| Autor: Glas Istre


U petak je u Medulinu je bogatim plesnim programom obilježen 7. Svjetski dan plesa u Medulinu. Mnogobrojni su posjetitelji, uključujući roditelje i obitelji te prijatelje sudionika, uživali u nastupima malih i velikih plesača i plesačica, u dvosatnom
programu kojega su organizirali Plesni studio Pirueta iz Medulina i Općina Medulin.

Program se kao i prošle godine održao na površini kod Malina na vitar, a ove se godine predstavilo preko 150 sudionika. U prvom dijelu programa nastupili su članovi ukupno 11 plesnih skupina od čega ih čak 9 dolazi iz Plesnog studia Pirueta (Medulin i Pula), a uz njih su svoja plesna umijeća pokazali i najmlađi sudionici iz Dječjeg vrtića Medulin te OŠ dr. Mate Demarin Medulin, Područna škola Šišan.

Nakon praćenja i bodrenja svih plesača u ukupno 15 koreografija, i posjetitelji
su se mogli uključiti i polusatnom programu Zumba® fitness-a pod vodstvom Zumba®
specijalistice i instruktorice, Medulinke Marine Lorencin (ZESTM), kojim je u odličnom
raspoloženju, zajedničkim plesnim vježbanjem zaključena ovogodišnja manifestacija.
Svi su plesači uključenih plesnih skupina uz zahvalnice za sudjelovanje u događaju kao
suvenir sa sobom ponijeli majice s logotipom manifestacije koje je osigurala Općina Medulin.

U zahvalu Plesnom studiju Pirueta na inicijativi i održavanju tradicije obilježavanja Svjetskog dana plesa u Medulinu, kao i za 30 godina djelovanja i poticanja plesa kroz mnogobrojne generacije unutar plesnog studija u Medulinu, Općina Medulin je za voditeljice Paolu Šimunović i Maru Lazarić pripremila mali znak pažnje – balon bukete kojim ih je razveselio Marko Cukon iz Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Općine Medulin.

I ove je godine cilj organizatora bio plesom, osmjehom i pozitivnom energijom poslati poruku zajedništva te približiti javnosti ovaj umjetnički oblik u kojem jednako mogu uživati oni koji plešu i oni koji ih gledaju i bodre. Obzirom na odaziv plesača, pratitelja, mještana i posjetitelja, Plesni studio Pirueta i Općina Medulin zahvaljuju svima na dolasku te zajedničkom druženju uz ples i glazbu u ovom, sedmom Svjetskom danu plesa u Medulinu!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini