U SVIBNJU NASTUPA U MALMOU

Baby Lasagna intenzivno se priprema za Euroviziju, veliku podršku dali mu i Grad Umag i umaška Turistička zajednica

| Autor: Glas Istre
Baby Lasagna (Snimio Marko Prpić / Pixsell)

Baby Lasagna (Snimio Marko Prpić / Pixsell)


Umažanin Marko Purišić, poznatiji javnosti kao Baby Lasagna, u ovom se periodu intenzivno priprema za nastup na Euroviziji koja će ove godine biti održana u Malmöu od 7. do 11. svibnja. Kako je ovo prvi put u povijesti da Umažanin predstavlja Hrvatsku na Euroviziji, suvišno je naglasiti koliko su sve Umažanke i Umažani ponosni na njega. Podrška koju dobiva svakodnevno od sugrađana, ali i ostatka Lijepe naše, dokaz su koliko nade cijela Hrvatska ulaže u Marka u svibnju. Marko je postao tako jedan od najsnažnijih promotora grada Umaga, kojeg će na najljepši mogući način predstaviti u Švedskoj.

Ovim povodom Turistička zajednica grada Umaga, zajedno je s Gradom Umagom, odlučila dati veliku podršku Marku Purišiću te dati svoj doprinos i vjetar u leđa na njegovom putovanju. U prostorima Turističke zajednice grada Umaga 19. se travnja Marko Purišić susreo s gradonačelnikom Grada Umaga Vilijem Bassaneseom te direktorom Turističke zajednice grada Umaga Milovanom Popovićem, ne bi li potpisali ugovor o suradnji zahvaljujući kojoj će jednim dijelom biti pokriveni logistički troškovi putovanja i produkcije, nastup Baby Lasagne biti bolji i kvalitetniji, a Umag i Hrvatska predstavljeni u "svjetlu" kakvog i zaslužuju.

(Foto: Grad Umag)(Foto: Grad Umag)

"Ovom prilikom ti želimo svu sreću na tvojem životnom putovanju koje će ti zasigurno otvoriti nova vrata u svijet glazbe te proširiti horizonte tvojeg umjetničko-glazbenog puta. Sretno, Marko!", zaželio je Basanesse prilikom susreta.

Popović je dodao kako je uvjeren da će Marko sanžno doprinijeti promociji Hrvatske i Umaga te kako će njegov nastup znatno utjecati na stvaranje čvršćeg brenda grada Umaga kao turističke destinacije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum