Nova odluka

U istarskoj općini veće plaće za određena radna mjesta

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Većinom glasova, uz protivljenje vijećnika iz redova Demokrata, Darija Kiršića i Mladena Vlačića, Valtera Golje iz IDS-a te suzdržanost Vladimira Kalčića i Iris Sušić (Demokrati), Općinsko vijeće Svete Nedelje donijelo je novu odluku o koeficijentima za obračun plaće službenika Jedinstvenog upravnog odjela Općine.

Ovom odlukom otvoreno je radno mjesto viši referent za društvene djelatnosti i radno mjesto stručni suradnik za prostorno planiranje, uređenje i gradnju, a izmijenjen je naziv komunalnog redara koji je sada postao i prometni i poljoprivredni redar. Koeficijenti su promijenjeni pročelniku, višem referentu za uredsko poslovanje, višem referentu za društvene djelatnosti i komunalnom redaru.

Za desetak dana objaviti će se natječaji za radna mjesta komunalnog redara, višeg referenta za uredsko poslovanje, višeg referenta za društvene djelatnosti te za stručnog suradnika za proračun, računovodstvo i financije, koji sada ima Ugovor o djelu.

Načelnica općine Irene Franković rekla je kako je sukladno zakonu provedena procedura savjetovanja sa sindikatom te da se u temeljnu osnovicu plaća i materijalna prava nije zadiralo.      

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater