rovinjsko selo

Podržimo lokalne proizvođače: Festival istarske supe i Antonja 2024.

| Autor: Glas Istre
(Foto Agrorovinj)

(Foto Agrorovinj)


Tradicionalna Antonja u Rovinjskom selu ove godine obuhvaća 10. Festival istarske supe, 33. Izložbu vina Rovinjštine i 21. Izložbu maslinovih ulja Rovinjštine. Manifestacija će se održati 19. i 20. siječnja u organizaciji Udruge Agrorovinj i Mjesnog odbora Rovinjsko Selo.

U petak, 19. siječnja, s početkom u 18 sati održati će se Festival istarske supe. Posjetitelji će moći degusitrati supe koje će se pripremati na licu mjesta, a moći će se kupit i i bukalete kao suvenir. Natječe se 10 ekipa, a nagraditi će se i najbolja supa po izboru publike.

Proglašenje pobjednika biti će u 20.30 sati, nakon čega u 22 sata počinje zabavni program uz DJ-a Krizu i El Duom Luka & Eleonora.

Dan kasnije, u subotu 20. siječnja, također u 18 sati održat će se najstarija izložba vina u Hrvatskoj - 33. Antonja i 21. Izložba maslinovog ulja. 43 uzorka vina će se ocjenjivati u kategoriji profesionalnih proizvođača, a 63 u kategoriji proizvođača hobista.

Priznanja i nagrade za najbolje vino i maslinovo ulje će se održati u 19 sati, a zabavni program i u subotu počinje u 22 sata kada nastupa Lucky Band i Mauro Staraj & La Banda.

Ulaz je besplatan za sva događanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater