Tjedan u novigradskom CMIK-u

Crtić za najmlađe, povijesni spektakl Napoleon i festival Voci Nostre

| Autor: Glas Istre
(Foto: CMIK)

(Foto: CMIK)


Ovoga tjedna u novigradskom CMIK-u publiku očekuju dvije zanimljive filmske projekcije te popularni dječji glazbeni festival. Petak i subota uobičajeno su rezervirani za druženje s filmom, pa će se tako u petak, 1. prosinca, od 18 sati mališani zabaviti uz animirani film Inspektor Brk i zagonetni slučaj. Radnja crtića smještena je u do sada neviđeni svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor. A tu je i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Subota od 20 sati na veliko platno CMIK-a donosi epski akcijski spektakl Napoleon. Ovaj nestrpljivo očekivani povijesni film detaljno prikazuje uspon i pad legendarnog francuskog cara i vojskovođe, kojeg glumi dobitnik Oscara, odlični Joaquin Phoenix.

U nedjelju u 17 sati CMIK će ugostiti 52. izdanje Festivala dječje pjesme "Voci nostre", na kojem će se kroz 15-ak pjesama predstaviti mali talentirani pjevači iz Zajednica Talijana iz hrvatskog i slovenskog dijela Istre. Organizator je Talijanska unija.

Ulaznice za kinoprojekcije u pretprodaji su dostupne na poveznici, a možete ih kupiti na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije filma. Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.         

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter