ZANIMLJIVO...

Predsjednica Grabar Kitarović najavila što će nositi Milanu Bandiću u zatvor, ako on tamo ipak završi...

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je tijekom Intervjua tjedna Media servisa da će Milanu Bandiću nositi kolače u zatvor ako ga osude. Kritiku je uputila ministrici obrazovanja Blaženki Divjak, pitavši se "gdje je bila tijekom štrajka" i ocijenivši njezinu kurikularnu reformu katastrofom.

Potpise će predsti sutra u podne i uvjerena je da će ih imati najviše od svih.

"Mislim da sam ispunila većinu toga, a prema našoj analizi, neka pitanja sam ispunila i više od 100 posto te napravila više nego što sam obećala da ću učiniti", rekla je. 

Na pitanje ako joj je veći konkurent Zoran Milanović ili Miroslav Škoro, rekla je da ne promatra niti jednog kandidata kao konkurenciju, jer ne želi da kampanja bude svađa, nego suočavanje programa.

Za Bandića je rekla da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja.

"Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno", rekla je predsjednica. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater