RANO UJUTRO

NOVA VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhićen šef Janafa. Na meti još 10-ak osoba. Sumnjiva i dva saborska zastupnika, jedan iz HDZ-a, a drugi iz SDP-a 

| Autor: Glas Istre

Rano jutros policija je upala stan predsjednika Uprave Janafa Dragana Kovačevića, piše Jutarnji list

Kako neslužbeno doznajemo, policija je na njegova vrata pokucala s nalogom za pretres. Istovremeno, policijske ekipe došle su i u prostorije Janafa.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o zajedničkoj akciji policije i USKOK-a kojom je uz šefa Janafa obuhvaćeno još desetak osoba, među kojima se spominje i velikogorički gradonačelnik, HDZ-ov saborski zastupnik Dražen Barišić.

Navodno se radi o pogodovanju jednoj tvrtki da na javnim nadmetanjima dobije poslove od Janafa.

Na N1 televiziji upravo je objavljeno da je u Sabor stigao zahtjev za skidanjem imuniteta za Barišića, ali i jednog zastupnika SDP-a koji je također gradonačelnik.

Glasnogovornica MUP-a Marina Mandić potvrdila je da je rano jutros na području više policijskih uprava policija započela s uhićenjima više osoba.

"Radi se o osobama koje su obuhvaćene kriminalističkim istraživanjem kojeg policija provodi u koordinaciji s Uskokom unatrag godinu dana, a radi se o djelima iz domene gospodarskog kriminaliteta i korupcije. Tijekom dana će se na više mjesta provoditi pretrage na različitim lokacijama", rekla je Mandić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum