konferencija "The Wolf Strikes Again"

Manjguri i Prodajnom Mindsetu zlato Grand PRixa HUOJ-a

| Autor: Glas Istre
(Foto Media Marketing)

(Foto Media Marketing)


Agencija Manjgura osvojila je jedino zlato u konkurenciji četrnaest finalista Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću, s konferencijom Prodajni Mindset: The Wolf Strikes Again, za klijenta Prodajni Mindset. Najveće hrvatsko priznanje komunikacijskim stručnjacima za inovativnost i stručnost u izvedbi projekata Manjgura je odnijela u kategoriji Organizacija i komunikacija događanja, s konferencijom na kojoj je 17. studenog 2023. u Zagrebu kao glavna zvijezda zasjao bivši broker i pravi Vuk s Wall Streeta Jordan Belfort.

Po njegovoj je životnoj priči snimljena i holivudska uspješnica s Leonardom di Caprijem u glavnoj ulozi, a uz Belforta su u Zagrebu nastupili i drugi poznati govornici iz svijeta biznisa, leadershipa i marketinga. Konferencija The Wolf Strikes Again predstavljena je kao jedan je od najiščekivanijih poslovnih događaja u regiji u posljednjih 17 godina. Ujedno je kruna Prodajnog Mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iza kojeg stoje iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić, uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina.

"Izazov je bio motivirati ljude da plate ulaznicu i posjete upravo naše događanje, kada se kroz godinu izreda 20-ak konferencija koje privlače sličnu publiku. Strateški osmišljenom kampanjom za događaj je stvoren organski interes vodećih mainstream i poslovnih medija iz Hrvatske i regije. Zbog kontroverzne prošlosti ključnog govornika javnost se polarizirala, prijateljstva ugrozila, ali, uz malo rizika, svi ostvareni ciljevi pokazuju da kao rezultat imamo najuspješniju prodajnu konferenciju desetljeća", istaknula je Anamarija Hrvoić Đurić, starija savjetnica Manjgurinog tima, koji su činile i savjetnica Marja Čolak te mlađa savjetnica Dora Novak.

Interes za konferenciju traje i danas, na što ukazuje kontinuirana prodaja pristupa snimci konferencije, ali i napori da Belfort posjeti i neke druge gradove u regiji. Krovni cilj – jačanje vidljivosti i broja članova Kluba Prodajni Mindset u potpunosti je ostvaren – nakon konferencije broj pristupnika Klubu povećao se za čak 140 posto, a pridružile su se i neke međunarodne korporacije koje će svojim djelatnicima omogućiti trajnu edukaciju upravo kroz Prodajni Mindset. U tijeku su i pregovori za pozicioniranje Prodajnog Mindseta i na drugim kontinentima.

"Posebno smo zadovoljni što se projekt Manjgure i Prodajnog Mindseta istaknuo među jakim prijavama u kojima su klijenti veliki i već snažno afirmirani brendovi i organizacije. Recept za uspjeh su snažna sinergija između klijenta i agencije, strateško promišljanje i sposobnost stalne prilagodbe u hodu," izjavio je u povodu osvajanje nagrade direktor i vlasnik Manjgure Krešimir Macan.

"Partnerski odnos koji smo s Manjgurom imali kroz suradnju na projektu Prodajni mindset: The Wolf strikes again je nešto što još nisam doživio kod organiziranja konferencije. Manjgurin tim uvijek je bio proaktivan, pun prijedloga i na usluzi i za poslove izvan prvotno dogovorenog. Vodili su nas prema tome da konferencija s Jordanom Belfortom bude jedna od PR-ovski najbolje realiziranih poslova uopće. Grand PRix HUOJ-a je potvrda izvrsnosti Manjgure,"  naglasio je Ognjen Bagatin.


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater