DOLIJALI SU PO NOĆI

Pronađena i druga dva maloljetnika koji su bježali policiji po centru Pule. Jučer u Puli dogodilo se JOŠ JEDNO ZABIJANJE U STABLO UKRADENIM AUTOMOBILOM

| Autor: Glas Istre
Policijska potjera završila je zabijanjem u stablo na rivi

Policijska potjera završila je zabijanjem u stablo na rivi


Ulovljena su i preostala dva maloljetnika iz trojca koji je jučer poslijepodne napravio show u centru Pule.

Podsjetimo, 13-godišnjak i još dvojica ukrali su automobil u Koparskoj ulici i potom se vozili po gradu, gdje su izazavali pažnju policije. Potom su se dali u bijeg i na koncu zabili u stablo na rivi, preko puta Uljanikove kapije., kod Parka Grada Graza.

Nakon što su udarili u stablo maloljetnici su se dali u bijeg, a u početku je ulovljen samo jedan. Tijekom noći su pronađena i preostala dvojica.

Policija je izvijestila o događaju danas:

"Vozilo je otuđeno u poslijepodnevnim satima u Koparskoj ulici. Riječ je automobilu Toyota, pulske registracijske oznake, 59-godišnjeg vlasnika. Vozilo je pronađeno na pulskoj rivi oko 18.20 sati, nakon što je vozač počinio nekoliko prometnih prekršaja i udario u stablo, a potom je napustio automobil zajedno s još dvije osobe. Policijski službenici zadržali su na mjestu događaja jednog maloljetnika, a tijekom noći pronađene su i druge dvije maloljetne osobe. Policijski službenici će danas nad njima provesti kriminalističko istraživanje".

Zanimljivo, to nije bila jedina krađa automobila jučer, ali ni jedino zabijanje ukradenim automobilom u stablo. Nešto slično dogodilo se malo ranije, izvještava policija, oko 15.20 sati.

"Policija je zaprimila dojavu da je automobil Golf srušio stablo i zid u dvorištu kuće u Labinskoj ulici, nakon čega je vozač pješice napustio mjesto događaja. Materijalna šteta, koja je nastala 55-godišnjem vlasniku kuće, procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici utvrdili su kako je Golf ranije u danu otuđen u Industrijskoj ulici te da je 56-godišnji vlasnik vozilo odjavio, a da je nepoznati počinitelj na automobil postavio nepripadajuće registracijske oznake i stavio ga u pogon", izvijestila je policija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom