POREČ

Mladi Nijemci u Poreču uhvaćeni s drogom

| Autor: Portal GlasIstre.hr
PU Istarska

PU Istarska


Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim njemačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, kao i da su maloljetni njemački državljanin i 18-godišnji njemački državljanin počinili prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Naime, policijski službenici su 20. srpnja oko 18.30 sati, na šetalištu Antona Ninija Štifanića u Poreču, zatekli trojicu mladića koji su kod sebe posjedovali drogu te su uhićeni. 

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da 18-godišnjak  kod sebe posjeduje više paketića s oko 20 grama marihuane, 0.40 grama hašiša, 0.50 grama droge ecstasy, 10 komada droge LSD i digitalna vagu te se protiv njega nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Zbog posjedovanja dva paketića s 10 i 0.17 grama marihuane, maloljetnom njemačkom državljaninu i 18-godišnjeg njemačkom državljaninu izdani su prekršajni nalozi zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum