OD PRIJE POZNAT POLICIJI

Muškarac iz Poreča kod kojeg su pronađeni droga i kalašnjikov doveden pred suca istrage

| Autor: Jasna ORLIĆ
Uhićeni muškarac iz Poreča

Uhićeni muškarac iz Poreča


Pred suca istrage Županijskog suda doveden je danas u 15 sati 42-godišnjak iz okolice Poreča, od prije poznat policiji, u čijem je stanu pronađeno 590 grama marihuane, a u automobilu automatska puška tzv. Kalašnjikov s pripadajućim spremnikom i streljivom.

Naime, 14. lipnja oko 17.45 sati, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Ulici Molindrio u Poreču zaustavili automobil Fiat, pulske registarske oznake, u kojem su se nalazila dvojica muškaraca. Prilikom kontrole osoba utvrđeno je kako 42-godišnji muškarac nema nikakvu ispravu kojom bi dokazao svoj identitet, a prilikom pregleda automobila policijski službenici uočili su iza sjedala torbu u kojoj se nalazila automatska puška tzv. Kalašnjikov s pripadajućim spremnikom i streljivom.

Uhićeni muškarac iz Poreča

Policijski službenici uhitili su muškarce te su obavili i pretrage njihovih domova, a prilikom pretrage doma 42-godišnjaka pronašli su i 590 grama marihuane.

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 42-godišnjak iz okolice Poreča i 37-godišnjak iz Vrsara počinili kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, dok se 42-godišnjaka sumnjiči i da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Uhićeni muškarac iz Poreča

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske. Mlađi muškarac iz Vrsara je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu i zatim pušten.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom