FUCK THE SYSTEM

Čovjeku Aljoši Đuriću s planete Zemlje suspendiran Facebook


Nakon što smo u jučerašnjem broju Glasa Istre na nekoliko stranica objavili veliki razgovor s Puljaninom Aljošom Đurićem ili "Čovjekom Aljošom od obitelji Đurić", kako se sam predstavlja, dobili smo oko 14.30 sati informaciju da je njegov račun na Facebooku pod nazivom Dzim Dzentlmen suspendiran ili blokiran.

Osim njegovog nestao je s Facebooka i profil još jedne osobe koja se nalazila na njegovoj listi prijatelja a koji se, poput njega izjasnio slobodnim čovjekom. Koincidencija ili ne, no činjenica je da su profili nestali nakon objave razgovora s čovjekom koji se smatra suverenim u odnosu na cijelo društvo. Poznato je da Facebook, nakon prijave korisnika, suspendira pojedine profile na kraći ili duži rok ili pak trajno. Do suspenzije može doći radi prijave zbog lažnog predstavljanja ili predstavljanja nadimkom, objave sadržaja koje potiču na mržnju, promiču diskriminaciju i rasnu nacionalnu ili vjersku netrpeljivost i iz brojnih drugih razloga.

Što je to zasmetalo prijavitelju ili prijaviteljima u pogledu profila kojim se koristio Čovjek Aljoša iz obitelji Đurić, zasad je poznato samo njemu ili njima. Prema riječima Aljoše Đurića ovo nije prvi put da mu nestaje račun s Facebooka, a koji je točno razlog tome ne zna ni on sam. (M. Ko.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater