uhvaćeni na djelu

Zapljena kod Umaga: Dvojcu u autu pronašli drogu, a pretresom stana uz drogu i 113 kolačića s marihuanom

| Autor: Glas Istre
(Foto: PU istarska)

(Foto: PU istarska)


Policijski službenici policijske postaje Umag s ispostavom Buje su proveli kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 27-godišnjakinjom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, policijski službenici su 14. travnja oko 1.10 sati na naplatnoj postaji kod Umaga zaustavili automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 27-godišnjakinja, dok se na mjestu suvozača nalazio 28-godišnjak.

Obavljenom kontrolom u automobilu je pronađeno nekoliko vrećica s marihuanom i keksima sa sadržajem marihuane te su žena i muškarac uhićeni i dovedeni u policijsku postaju. Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga doma osumnjičenih te je pronađena digitalna vaga i nekoliko staklenki s marihuanom. U događaju su policijski službenici zaplijenili marihuanu ukupne bruto težine od 2.115 grama te 113 keksa u kojima se nalazila marihuana.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičene žene i muškarca podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater