ZA NJIM SE TRAGA

EKSKLUZIVNO: Policija identificirala muškarca koji je školarcima u Trvižu nudio prijevoz! Riječ je o 56-godišnjem strancu

| Autor: Marina Vukšić
Muškarac s videosnimki je 56-godišnji Španjolac

Muškarac s videosnimki je 56-godišnji Španjolac


Istarska policija identificirala je muškarca koji je školskoj djeci u Trvižu, na stajalištu školskog autobusa, na engleskom jeziku nudi prijevoz do kuće.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o španjolskom državljaninu koji je automobil talijanske registracije, koji se vidi na video snimkama koje se šire društvenim mrežama, iznajmio u Italiji. 

Policija intenzivno traga za njim.

Kako smo već, pisali, muškarac je djeci kazao da je njihov školski autobus otkazan te da je on Uber vozač koji će ih odvesti kući.

- Danas je bus otkazan, ja sam Uber vozač, danas sam ja vaš autobus. Odvesti ću vas doma, kaže osoba s dugom bradom i kapom na snimci koju su snimila djeca.

Na drugoj snimci, snimljenoj iz školskog autobusa koji je ipak stigao vidi se ista osoba parkirana autobusnom stajalištu kako izvodi nekakve gegove. Ista je osoba prekjučer zamijećena u Pazinu, na Šetalištu pazinske gimnazije, gdje je navodno također školskoj djeci nudio prijevoz.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini